THERAPIE TIJDENS CORONA

Corona: een nieuwe realiteit

De emotionele en psychische worstelingen die Covid-19 met zich meebrengt, voelen wij dagelijks in onze gesprekken met cliënten. We werken tegenwoordig zowel online als in de praktijk om zoveel mogelijk mensen veilig te kunnen bereiken.
Naast rouw en trauma, zijn relationele spanningen in vele huishoudens een ware realiteit. Dankzij onze deskundige systeem- en relatietherapeuten kunnen we koppels en gezinnen hierin goed ondersteunen.
Heb je het zwaar in uw relatie? Heb je het gevoel om continu te falen omdat je op alle terreinen – als mama/papa, als werkgever/werknemer, als juf en poetshulp…- er dag in, dag uit moet staan? Wees dan mild voor jezelf! Het is niet evident om alle rollen te blijven volhouden en het is ook normaal dat er meer spanningen zijn in huis. Heb je toch graag wat ondersteuning van een deskundig luisterend oor? Neem dan contact met ons op via de contactpagina van de website. Wij geven je zo snel mogelijk een afspraak.

Optie 1: Internet Therapie

Internet therapie biedt psychologische hulp vanuit je vertrouwde omgeving. Het grootste voordeel van online therapie is dat je vanuit je eigen omgeving aan de slag gaat met jezelf.

Optie 2: Therapie in onze praktijkruimtes

Sommige mensen hebben nood aan psychologische hulp, maar vinden de drempel naar een online therapeutische afspraak te hoog.

Daarom bieden wij de optie om toch naar onze praktijkruimte te komen. Hierbij vragen we dat u bij aankomst wacht in de auto en een seintje geeft aan uw therapeut. Zij komt u ophalen en zal de deuren openen. Nadien kan er een gesprek plaatsvinden achter plexiglas, met mogelijkheid tot ontsmetten van de handen.

Indien u hier graag meer over weet, neem dan vrijblijvend contact op, of bekijk ons therapeutisch aanbod.