ONLINE THERAPIE

Je hebt de voorkeur voor een online psycholoog of therapeut

Voor sommige mensen is de fysieke of mentale drempel om naar een therapeut of psycholoog te komen te groot. Misschien kun je lastig het huis uit, misschien past het niet in je agenda. Voor die mensen kan online therapie een uitkomst bieden.

Internet Therapie

Internet therapie biedt psychologische hulp vanuit je vertrouwde omgeving. Je hoeft geen afspraak te maken voor een intakegesprek of periodieke gesprekken bij een psychologenpraktijk. Dit heeft meerdere voordelen. Zo hoef je bijvoorbeeld geen vrij te vragen aan je werkgever en heb je geen reistijd. Maar het grootste voordeel van online therapie is dat je vanuit je eigen omgeving aan de slag gaat met jezelf.

Klachten

Online therapie kan aangewezen zijn bij een breed scala aan klachten. Hierbij enkele problemen die wij frequent behandelen:

  • Depressie
  • Relatieproblemen
  • Angst- en/of paniekklachten
  • Seksuele problemen
  • Traumaverwerking
  • Rouwverwerking

Wij werken enkel met erkende en gediplomeerde therapeuten

Met online therapie geeft je online psycholoog je inzicht in waar je klachten vandaan komen en wat je er aan moet doen. Je wordt hierbij begeleid door je eigen ervaren online psycholoog. Elke therapeut heeft zijn specialiteit, dus bekijk hier alvast een overzicht van onze therapeuten.

Van intake tot behandeling

Als je je aanmeldt voor online therapie zal je persoonlijke therapeut je vragen voor een intake gesprek. Tijdens dit gesprek wordt de problematiek in kaart gebracht om een gepaste behandeling af te stemmen. Zo krijg je een beeld van wat je kan verwachten en hoe we de problematiek zullen aankaarten.

Neem vrijblijvend contact op