WORKSHOPS / TRAINING

Moedergroep ‘op een broze wolk’:

Bij moederschap komt veel meer kijken dan enkel mama worden. Het is een overgangsperiode waarin je als mama de balans probeert te zoeken tussen “zorgen voor”, “verschillende rollen vervullen”, “zelfzorg”, “herstellen van de bevalling” en zoveel meer. Dit loopt niet altijd vlekkeloos en kan veel gevoelens van onzekerheid, schaamte en schuldgevoelens oproepen. Het is een periode waarin je je soms eenzaam of onbegrepen kan voelen en waar je omgeving soms niets van opmerkt. In deze periode, waar vaak gedacht wordt dat je op een roze wolk moet zitten, kan het zijn dat dit meer als een broze wolk aanvoelt.

Omdat wij deze verhalen vaak tegenkomen in onze praktijk, willen we graag een moedergroep aanbieden waar mama’s de kans krijgen om op een creatieve manier handvaten aangereikt te krijgen om hun balans te vinden in deze uitdagende periode. 

Wil jij als mama graag deel uitmaken van een groep mensen die in een gelijkaardige situatie zitten, waar je op een vertrouwde en veilige manier contact kan maken en waar je daarnaast ook op een leuke en unieke manier geïnformeerd en begeleid wordt door ervaren psychologen? Schrijf je dan in voor de moedergroep “Op een broze wolk”. Tot dan?

Hou alvast volgende data vrij in 2024: 29/2, 7/3, 14/3, 21/3 en 28/3.

Schrijf je in via ons contactformulier

Download informatiebrochure ‘Op een broze wolk’